Archive:  maart, 2020

Home » 2020 » maart
Tajine met kikkererwten, rozijnen en vlees

Tajine met kikkererwten, rozijnen en vlees

In Tajine On maart 26, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Schenk 60 cl zonneboemolie in een pan en laat het op temperatuur komen. 2. Snijd de uien in stukjes en plaats dit in de pan. 3…. Lees Verder »

M'hancha

M’hancha

In Hapjes On maart 22, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Breng wat water aan de kook en voeg de amandelen eraan toe. Laat ze ongeveer 6 minuten koken. 2. Giet de amandelen af in een vergiet… Lees Verder »

Marokkaanse gehaktballen (kefta)

Marokkaanse gehaktballen (kefta)

In Bijgerechten On maart 22, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Meng het gehakt met alle bovenstaande ingrediënten goed door elkaar. 2. Maak er vervolgens gehaktballen van zo groot als dat je ze zelf wil. 3. Bak… Lees Verder »

Smen

Smen

In Hoofdgerechten On maart 22, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Allereerst de boter op laag vuur klarificeren. Hierna in een afsluitbare pot (weckpot of hittebestandig tupperware-bakje) doen. 2. Laat de boter afkoelen tot kamertemperatuur 3. Hierna… Lees Verder »

Marokkaans vispannetje

Marokkaans vispannetje

In Voorgerechten On maart 22, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Snijd de knoflook in kleine stukjes of stop de knoflook in de knoflookpers. 2. Meng de peterselie, koriander, zout, paprikapoeder, knoflook, komijn en de olijfolie. 3…. Lees Verder »

Tajine met aardappelen

Tajine met aardappelen

In Tajine On maart 19, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Schil een ui en snijd deze in kleine stukjes. 2. Schil de tomatenen haal de zaadje eruit en rasp deze vervolgens. 3. Snijd de koriander stengels… Lees Verder »

Pannenkoek gevuld met gehakt

Pannenkoek gevuld met gehakt

In Hapjes On maart 12, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Maak in eerste instantie de pannenkoeken klaar volgens de bereidingswijze zoals deze op de verpakking (pannenkoeken) staat weergegeven. 2. Marineer het gehakt door een theelepel van… Lees Verder »

Tajine met erwten, aardappels en kefta

Tajine met erwten, aardappels en kefta

In Tajine On maart 12, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Rasp 1 ui, snijd 2 stengels koriander en peterselie fijn en meng dit met het gehakt. Voeg vervolgens van alle kruiden een theelepel aan toe. Meng… Lees Verder »

Marokkaanse kipspiesjes

Marokkaanse kipspiesjes

In Bijgerechten On maart 12, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Begin met het bereiden van de marinade door de volgende ingrediënten met elkaar te mengen: zonnebloemolie, komijn, zout, peper, teentje knoflook (fijn geperst), paprikapoeder, saffraan, rozemarijn… Lees Verder »

Pannenkoek (pagrir  gringo)

Pannenkoek (pagrir / gringo)

In Voorgerechten On maart 12, 2020 0 Comments

Bereiding 1. Meng alle bovenstaande ingrediënten samen in een kom en mix het met een staafmixer totdat er geen klonters meer zichtbaar zijn. 2. Als het beslag redelijk… Lees Verder »

Seo Packages